Un şofer român de TIR, căutat de poliţiştii din Danemarca

Publicitate

Ştefan Khalil
Un șofer român este căutat de Poliția din Danemarca pentru că a răsturnat cu camionul lui o cisternă plină cu glicerină. Românul a fugit după acest incident. Camionului este înmatriculat în România, iar polițiștii danezi au publicat semnalmentele TIR-ului, cerându-le omanilor să le ofere informaṭii în cazul în care observă ceva. Românul a depășit cisterna pe autostrada HaderslevSyd. Când a revenit pe sensul său de mers, acesta i-a acroșat capul tractor. Cisterna s-a răsturnat, ajungând în mijlocul autostrăzii. Accidentul a avut loc miercuri dimineață.

Totuși, bărbatul și-a continuat drumul. Polițiștii au aflat semnalmentele camionului de la șoferul cisternei și de la martorii accidentului. Capul tractor este înmatriculat în România, în timp ce pe semiremorcă este o inscripṭie cu DSV. Semiremorca, care este de culoare albastră, a fost avariată în partea dreaptặ din spate, în urma ciocnirii cu cisterna.

Șoferul cisternei are 53 de ani și a fost rănit în urma accidentului. Acesta transporta 23 de tone de glicerină și două tone de metanol. Traficul a rămas blocat toată ziua pe autostradă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!