Un şofer român de TIR a blocat traficul pe o autostradă din Austria pentru a lua la bătaie un alt şofer. Cei doi s-au bătut ca în “Şapte păcate”

Publicitate

Ştefan Khalil
Un șofer român a sărit la bătaie cu un alt șofer din trafic, blocând o autostradă din Austria. Coloana de mașini s-a întins pe 5 km din cauza disputei celor doi. Nu a avut nimeni curajul să intervină între ei. Romȃnul era extreme de nervos.

Românul de 35 de ani a avut o dispută în trafic cu un alt șofer, de origine ucraineană, 50 de ani, pe A1, aproape de ieșirea spre Worgl. Şoferul de cetặṭenie romȃnặ s-a enervat atât de tare încât a blocat camionul șoferului cu care a avut o șicană în trafic.
Cei doi s-au dat jos din TIR-uri și au început să se bată, blocând ambele benzi de mers, fără să le pese de ceilalți participanți la trafic. După ce și-au împărțit serios pumni și picioare, cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale. În presa austriacă a apărut informația că pe o distanță de 5 km s-a întins coloana de mașini.
Urmează ca cei doi să suporte consecințele, după ce au fost raportați pentru mai multe infracțiuni la Procuratura din Innsbruck.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!