Un șofer din Lungulețu a comis-o rău în trafic! A prezentat polițiștilor un permis de conducere falsificat

Publicitate

 

Un bărbat din Lungulețu, în vârstă de 41 de ani, a comis-o rău în trafic. Acesta și-ar fi dorit să scape fără sancțiuni după ce a condus un autovehicul fără permis.Mai mult de atât, bărbatul a prezentat polițiștilor un permis de conducere falsificat. Astfel, după năzbâtiile făcute, bărbatul este cercetat de trei infracțiuni de oamenii legii, așa cum se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

“Polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 41 de ani, din Lungulețu.

Acesta este bănuit că ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Târgoviște, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, cel în cauză ar fi prezentat polițiștilor un permis de conducere susceptibil a fi fals.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!