Un şofer cu Porsche a creat teroare în trafic, iar apoi a fugit de poliţie | VIDEO

Publicitate

Ştefan Khalil
Un șofer cu Porsche a pus în pericol siguranța mai multor șoferi din trafic. Acesta a început să schimbe benzile de circulație fără să semnalizeze, punea frână brusc, fără niciun motiv în fața  unui alt autoturism și claxona haotic. Toate acestea s-au întâmplat duminică, în jurul orei 16:15, pe Autostrada A1, în apropiere de Sebeṣ.

Porsche Cayenne este marca mașinii pe care șoferul buclucaṣ îl conducea și era înmatriculat în județul Hunedoara.

Unul dintre șoferii ṣicanaṭi în trafic a pus imaginile pe Facebook. Acesta a sunat la 112  și s-a oprit la unul dintre echipajele de poliție staționate. Polițiștii rutieri l-au identificat pe șoferul cu Porsche în trafic, i-au făcut semn să oprească, dar acesta a trecut mai departe și au început să-l urmărească.

“Am sunat la 112 și am oprit la un echipaj staționat, a venit înapoi colegul contra sens și după aia a părăsit locul după ce polițiști l-au rugat să tragă la dreapta. Am rămas cu asta, mai aștept rezultatul din partea poliției. Am fost aproximativ la km 315 în jurul localității Sebeș. Din păcate, o fugit băiatul, noi am rămas cu plasticul din epolitest în mână și polițiștii au plecat în trombă după el”, a scris șoferul, pe rețeaua de socializare Facebook, potrivit observator.tv

Sursă video: Alba24

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!