Un procuror s-a răzbunat pe poliţiştii care l-au oprit în trafic. I-a amendat cu câte 5000 lei | VIDEO

Publicitate

Ştefan Khalil
Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, pe nume Vasilescu Mihai Laurenṭiu, a fost oprit în trafic de doi polițiști. Acesta a depășit limita de viteză și ITP-ul mașinii sale era expirat.

Procurorul a fost amendat cu 2175 de lei pentru depășirea vitezei și expirarea ITP-ului. De altfel, acestuia i s-au confiscat plăcuțele și certificatul de înmatriculare al mașinii. Pentru că nu mai avea dreptul de a conduce mașina, a fost nevoie să vină un coleg de-al său să îl ducă la Slobozia.

“Vă avertizez că sunt în timpul serviciului şi deja mă reţineţi foarte mult. Abia ce am făcut dreapta, este un abuz, mă voi şi sesiza dacă este necesar, să-mi arătaţi şi mie acea înregistrare, pentru că este imposibil să am acea viteză imediat după ce am făcut dreapta. Deci faceţi un abuz contra unui procuror şi va ieşi un scandal foarte mare”, a declarat procurorul pentru Observator.

“Nu vă intimidăm, domnule procuror, dacă suntem pe linie dreaptă aici şi dumneavoastră ziceţi că aţi făcut dreapta, e problema dumneavoastră. Ştiţi care este problema, trebuie să vă aduc la cunoştinţă şi faptul că aveţi Inspecţia Tehnică Periodică expirată. Asta este realitatea, noi luam doar măsurile legale. Vă rog să fiţi civilizat şi să vorbiţi frumos. Sancţiunea o să fie cu reţinerea certificatului de înmatriculare”, au spus poliţiştii.

Acesta i-a acuzat pe cei doi poliţişti că l-au împiedicat să-şi facă treaba şi i-a amendat cu 5000 de lei pe fiecare, justificând că a fost victimia unui abuz din partea agenţilor.

Sursa video: OMG News

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!