Un nou atac terorist zguduie Parisul!

Publicitate

Soldații care au luat parte la Operațiunea Sentinela au fost loviți de o mașină BMW în Levallois-Perret, o suburbie situată la nord de Paris. Conform Ministerului Francez al Apărării, șase persoane au fost rănite (trei sunt în stare gravă) în dimineața zilei de 9 august, în jurul orei 8.

Primarul din Levallois a declarat că atacul a fost “fără îndoială un act deliberat”.
După ce a părăsit locul faptei, atacatorul se află încă în libertate și este căutat de către forțele de ordine. “Incident în Levallois-Perret: Intervenția poliției în derulare. Căutăm un vehicul “, apare într-un mesaj publicat pe Tweet de către un departament de poliție din Paris.
Departamentul procurorului de contra-terorism din Paris a deschis o investigație asupra incidentului, iar soldații răniți au fost transportați la Spitalul Militar Percy din Clamart, Hauts-de-Seine.
Gérard Collomb, ministrul francez de interne, a declarat: “Voi fi alături de soldații care au fost răniți, de partea ministrului apărării, în sprijinul forțelor “Operation Sentinelle”.
Între timp, Edouard Philippe – premierul Franței – a declarat: “Sprijin cei șase militari răniți în atacul din Levallois-Perret. Gândurile mele sunt la familiile lor și la frații lor de arme”.
Ofițerii de poliție din trupele de elită au fost implicați într-un schimb de focuri ce s-a încheiat cu o arestare pe autostrada franceză din nordul Franței. În acest moment nu este clar dacă arestarea a fost legată de atacul din această dimineață.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!