Un morenar a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor. A fost săltat de polițiști și depus la Penitenciarul Mărgineni

Publicitate

Un bărbat din Moreni a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru tentativă de omor. Acesta a fost săltat de polițiști și trimis sub escortă la Penitenciarul Mărgineni, pentru executarea pedepsei. În urma unui mandat emis de Tribunalul Dâmbovița, morenarul a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare.

“La data de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărat de 38 de ani, din localitate. Cel în cauză a fost condamnat de Tribunalul Dâmbovița la 5 ani și 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor. Acesta a fost depus în Peniteciarul Mărgineni. De asemenea, alți doi bărbați, pe numele cărora existau mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, au fost identificați de către polițiști și depuși în penitenciar”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!