Un junior de la Chindia Târgoviște, desemnat cel mai bun jucător la etapa regională a Cupei Satelor. „Este un puşti de viitor”

Publicitate

Ionuț Parghel
Un junior de la Chindia Târgoviște s-a remarcat din plin la ediția din acest an a Cupei Satelor. Ionuț Rareș Mihai a fost desemnat, la sfârșitul săptămânii trecute, cel mai bun jucător la etapa regională a competiției găzduite de orașul Bușteni.

Bucuria a fost dublă pentru micuțul fotbalist originar din Bucșani: pe lângă faptul că a fost nominalizat de organizatori cel mai bun fotbalist al turneului, acesta a fost convocat și la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia pentru a participa la o selecție a lotului național U13 al României. “Un copil foarte bun. Este un puști de viitor căruia îi place foarte mult fotbalul. Are talent cât cuprinde”, l-a caracterizat pe scurt Ionuț Iugulescu, actualul său antrenor de la echipa de juniori D a Chindiei Târgoviște. Până să joace lângă Turnul Chindiei, acesta a evoluat la Kinder Târgoviște, sub comanda lui Marian Valentin. La Cupa Satelor a participat cu echipa din Bucșani, pregătită de Marius Zidăroiu. Pe lângă reprezentanta Dâmboviței, la etapa regională a Cupei Satelor au mai luat parte echipele județelor Prahova, Teleorman și Argeș. Alături de Ionuț Rareș Mihai, la selecția lotului național U13, din perioada 21-26 aprilie vor mai ajunge alți patru juniori dâmbovițeni.

Lista cu puștii dâmbovițeni convocați la selecția pentru lotul național U13

Bogdan Ștefan – portar – CSM Flacăra Moreni

Andrei Cristea – mijlocaș – Chindia Târgoviște

Gabriel Cristea – mijlocaș – Kinder Târgoviște

Ianis Oprișan – atacant – CSȘ Târoviște

Ionuț Rareș Mihai – mijlocaș – Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!