Un interlop din Tȃrgoviṣte a ameninṭat că îşi dă foc în faţa clubului Colectiv

Publicitate

Ştefan Khalil
Marian Tudorache, cunoscut  și ca Becu, s-a dus în fața clubului Colectiv, în urmă cu câteva zile, și a amenințat că își va da foc. Acesta avea la el o sticlă de benzină și mai multe dosare. Interlopul dâmboviţean îi acuză pe polițiști și procurori că îl cerceteazặ abuziv. Acesta este pus sub acuzație de proxenetism și trafic de influență.

Mai mult, Marian Tudorache îi acuza pe polițiștii din Dȃmboviṭa că l-au șantajat. ”Vreau să fiu cercetat în mod legal şi nu în mod abuziv cum vor ei. Sunt cetăţean al României. Am drepturi. Dacă nu ia nimeni măsuri, îmi dau foc. Am ajuns la nivelul ăsta în România că nu am de unde să le dau bani. Le-am dat 50.000 până acum”, a declara Marian Tudorache, potrivit Adevặrul.

Bărbatul este considarat unul dintre cei mai de temuți interlopi din țară și acum s-a ales cu al doilea mandat de arestare în România. Potrivit anchetei făcute de procurorii DIICOT, se pare că Marian Tudorache, zis Becu’ deține supremația pe piața prostituției din Madrid, după ce i-a înfrânt  pe locotenenții celebrului Ion Clặmparu, cunoscut și ,,Cap de Porc’’.

Marian Tudorache a intrat în vizorul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Biroul Teritorial Dȃmboviṭa. În acest caz este investigat modul în care o mulțime de fete au fost păcălite și forțate să se prostitueze în Spania.

Acestuia i s-au adus acuzații de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani. Tot în acest dosar mai sunt anchetați Alberto – Daniel Şerban și Cătălin Marius Chiṭặ, care este polițist și l-ar fi ajutat pe interlopul Marian Tudorache, cu mai multe informații despre gruprile adverse de crimă organizată și a cerut ajutorul mai multor polițiști să folosească neautorizat baze de date pentru a obține informații pentru Becu. De curând era vorba despre datele personale ale unor tinere ce urmau să se prostitueze.

Interlopul Becu conduce și o parte a grupării constituite de Ion Clặmparu, după ce acesta a fost preluat de poliția din Spania. Marian Tudorache mai conduce o rețea de prostituție din orașele  Madrid, Castellion și un cartier din Londra, Slough.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!