Un fost primar al Târgoviștei a mers la în Franța pentru a susține echipa României de Fed Cup! Este fan declarat al Simonei Halep. “Mă bucur că o pot vedea pe viu”

Publicitate

Ionuț Parghel
Un fost primar al municpiului Târgoviște se remarcă a fi unul dintre principalii susținători ai echipei naționale a României de Fed Cup. Gabriel Boriga este prezent în aceste zile la Rouen (Franța) pentru a le susține pe “tricolore” în duelul cu echipa „cocoșului galic”, programată în faza semifinalelor.

Ieri, în prima zi a duelului, Boriga a urmărit ambele meciuri ale jucătoarelor române, atât pe Simona Halep, în partida cu Kristina Mladenovic (6-3, 6-1), cât și pe Mihaela Buzărnescu, în jocul cu Caroline Garcia (3-6, 3-6). Pe de altă parte, nu mai este nici un secret că fostul edil al Târgoviștei este un fan declarat al Simonei Halep, a doua jucătoare a lumii la tenis. “Aici, la Rouen este o atmosferă superbă. Îmi pare rău că acest duel nu se joacă în România. Dar, și aici în Franța, România a fost susținută primele două meciuri de peste 3 000 de români. Nici nu se simte că jucăm în deplasare. Ziua de mâine (nr. azi) va fi decisivă. Va fi ziua în care se va decide echipa care va merge în finala  Fed Cup, deorece după prima zi persistă egalitatea în acest duel. În prima zi favoritele au ieșit învingătoare. Într-adevăr sunt mare fan Simona Halep. Mă bucur că aici o pot vedea pe viu. Este o mare sportivă a României. Sunt mândru că sunt român și că pot susține România în duelul cu Franța”, ne-a declarat Gabi Boriga. Un alt târgoviștean care este prezent în tribunele arenei din Rouen pentru a le susține pe “tricolore” este Marian Sitaru, arbitru de tenis și oficial al Federației Române de Tenis. După prima zi de meciuri România și Franța se află la egalitate, scor 1-1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!