Un dâmboviţean a anunţat Poliţia Moreni că a găsit un cadavru în apartamentul pe care a vrut să-l jefuiască. I-a fost teamă că va fi acuzat de crimă

Publicitate

Caz incredibil! Un dâmboviţean în vârstă de 44 de ani, din comuna I.L. Caragiale, a spart un apartament din Ploieşti, în scopul de a fura lucruri, având probabil informaţii că nu ar fi nimeni la domiciliu.

Însă când a intrat a descoperit cadavrul proprietarei. Speriat că ar putea fi suspectat de crimă, acesta sunat la Poliţia din Moreni pentru a anunţa că în respectivul apartament, pe care a încercat să îl jefuiască, a găsit o femeie decedată. Poliţiştii din oraşul dâmboviţean au luat legătura cu colegii lor din Ploieşti pentru a verifica informaţiile primite. Bărbatul din Dâmboviţa va fi cercetat pentru tentativă de furt, anunţă MDI TV. “În casa respectivă a găsit cadavrul unei persoane. În baza acestei sesizări, s-a constituit o echipă operative care s-a deplasat la fața locului și a găsit cadavrul unei femei. Cadavrul a fost transportat la SML”, au spus reprezentanții Poliției Prahova. Pompierii au fost solicitați să deschidă ușa locuinței. “A fost găsită o femeie decedată de aproximativ 12 luni. A fost găsit și câinele lângă persoana decedată, și el mort”, a declarat, la rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!