Un cioban din Brănești, care era dispărut de sâmbătă, a fost găsit mort în zona Tătaru, din Munții Bucegi

Publicitate

Un cioban din Brănești, în vârstă de 55 de ani, dat dispărut de sâmbătă, în zona Tătaru, din Munții Bucegi, a fost găsit mort. Se pare că bărbatul plecase de la domiciliu cu o turmă de oi spre stâna din zona Tătaru, dar în cele din urmă, acesta nu a mai ajuns la destinație.

Astfel, după mai multe zile de căutări, trupul ciobanului a fost găsit, astăzi, de autorități. Polițiștii din Fieni au fost sesizați, marți, despre dispariția bărbatului, de către o femeie, potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița.

“La data de de 26 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani, din localitatea Brănești, a plecat cu o turmă de animale spre o stână din muntele Tătaru –Masivul Bucegi, fără a ajunge la destinație.

Astăzi, 28 mai, bărbatul a fost găsit decedat. La o primă examinare, cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență. Oamenii legii efectuează cercetări, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului”.

Pe de altă parte, tot pe 26 mai au fost alertați și salvamontiștii dâmbovițeni, Dispeceratul Național Salvamont precizând că a primit un apel de urgență din Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!