Un bărbat băut, prins la referendum cu un pistol asupra sa

Publicitate

Ştefan Khalil
Un bărbat dintr-o comună din Caraș-Severin s-a dus la referendumul pentru redefinirea familiei, cu un pistol în buzunar. Acesta a fost reținut de polițiști în afara sălii de votare, când au observat că bărbatul se afla în stare de ebrietate.

La referndumul pentru famile, un bărbat din comuna Bặuṭar a încercat sặ intre în sala de vot, aflȃndu-se sub infulenṭa băuturilor alcoolice și a fost prins de agenții de poliție că avea un pistol la el.
„În jurul orei 10,40 s-a prezentat un bărbat în faţa secţiei din comuna Băuţar, pentru a-şi exercita dreptul la vot. Poliţistul aflat la faţa locului a observat un pistol care se afla într-un toc. Pistolul era unul de autoapărare, cu bile de cauciuc şi era deţinut de bărbat în mod legal. Problema era că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, ceea ce contravine legii. Propriu-zis, acesta nu este un incident electoral, iar fapta nu este o infracţiune, ci doar contravenţie”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Dinu Nicorici, potrivit sursei Ştirile Pro.TV.
Acesta deține autorizație pentru folosirea armei, însă legea interzice folosirea acesteia atunci când posesorul se află în stare de ebrietate. Urmează că polițiștii să ia o decizie asupra sancțiunii pe care o va primi bărbatul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!