Un administrator al unei societăți comerciale din Dâmbovița s-a ales cu dosar penal după ce a incendiat mai multe deșeuri periculoase

Publicitate
Distribuie

Un administrator al unei societăți comerciale din Dâmbovița s-a ales cu dosar penal din partea polițiștilor specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase pentru că a încălcat prevederile legale referitoare la gestionarea și eliminarea deșeurilor periculoase provenite în urma desfășurării activităților de deratizare, dezinfecție și dezinsecție.

“La data de 12 decembrie a.c., în urma unui control efectuat la o societate comercială, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au constatat că administratorul ar fi încălcat prevederile legale referitoare la gestionarea și eliminarea deșeurilor periculoase provenite în urma desfășurării activităților de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Acestea erau distruse prin incendiere, la sediul societății, fără a avea încheiat un contract de eliminare a deșeurilor cu un agent economic autorizat.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal.

La activitatea de verificare au participat și reprezentanții D.S.P și de la D.S.V.S.A Dâmbovița”, se precizează într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!