Turneul Speranțelor, o rampă de lansare pentru speranțele fotbalului dâmbovițean! Lista cu cei mai buni juniori U14 care alcătuiesc selecționata Dâmboviței

Publicitate

Ionuț Parghel
Județul Dâmbovița dispune și în acest sezon de o selecționată U14 la Turneul Speranțelor, competiție tot mai atractivă pentru micii fotbaliști. Pentru ca județul nostru să fie cât mai bine reprezentat la această întrecere, Marius Rotaru, antrenorul-coordonator al echipei dâmbovițene a selecționat cei mai buni juniori U14 din Dâmbovița. În urma convocărilor făcute, cei mai mulți jucători la această selecționată îi oferă CSȘ Târgoviște (9), iar în urma acesteia se află Chindia Târgoviște, cu 6 . Alte trei echipe care mai oferă copii la această selecționată mai sunt Urban Titu (3), Flacăra Moreni (2) și GȘA Nucet (1). Flăcara oferit selecționatei până la începutul primăverii trei jucători, dar unul dintre ei, Alberto Călin a părăsit Moreniul pentru a merge la Centrul de copii și juniori de la CS U Craiova. Ca și sezonul trecut, selecționata Dâmboviței se află într-o serie din care mai fac parte județele Prahova, Teleorman, Călărași, Giurgiu și Ialomița. Până acum, dâmbovițenii au jucat 8 meciuri la capătul cărora au înregistrat 4 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri. La finalul primei faze a Turneului Speranțelor se va forma selecționata Munteniei, care va fi alcătuită din cei mai buni 17 jucători din cele șase județe, iar Dâmbovița păstrează din nou șanse mari de a trimite un minim de cinci -șase jucători. Sezonul precendent, la tabară de la Tărlungeni, faza a doua a turneului, Dâmbovița a fost reprezentată de 6 juniori.

Iată lotul de jucători al selecționatei Dâmboviței și cei mai buni juniori U21 din Dâmbovița

Tudor Nițoi (CSȘ Târgoviște), Mario Cătruna (Urban Titu) – portari, Eduard Stan (CSȘ), Marius Vasile (Flacăra Moreni), Richard Tomovici (CSȘ), Ionuț Albu (Chindia Târgoviște), Eugen Toma (Chindia), Ștefănuț Paraschiv (Urban), Mihai Guță (CCȘ) – fundași, Luca Robescu (Chindia), Ibrahim Farhat (CSȘ), Răzvan Frățoiu (CSȘ), Mihai Pătulea (CSȘ), Bogdan Oancea (Flacăra), Nicușor Sanda (CSȘ), Ianis Ianculescu (Chindia), Darius Ciuciuc (Chindia) – mijlocași, Darius Ghiță (Chindia), Claudiu Ioniță (GȘA Nucet), Andrei Iancu (CSȘ) și Valentin Burcea (Urban) – atacanți.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!