Tur virtual pentru Grădinița nr. 15 din Târgoviște. Recent aici s-a finalizat un amplu proiect de modernizare

Publicitate
Distribuie

La finalul lunii noiembrie, Grădinița nr. 15 din Târgoviște s-a redeschis după o perioadă în care au avut loc lucrări de reabilitare, modernizare și dotare, transformând imobilul în totalitate.

Proiectul derulat s-a încheiat cu două luni mai devreme, spre bucuria educatorilor, a părinților și a celor 260 de copii care s-au întors într-o grădiniță de nerecunoscut.

Inedit și interesant este că acum grădinița are și un tur virtual, pe care îl puteți vedea la următorul link:

https://my.matterport.com/show/?m=jogvR7kiWZr&fbclid=IwAR3VSX5d8rlNMnTGGNABnK53mvabE9KPuBmKhzQzdYd_tBu-YQKuexkT_pc

Proiectul de la Grădinița nr. 15 este primul finalizat dintre cele 11 care sunt în derulare și care vizează modernizarea și reabilitarea unităților de învățământ din Târgoviște.

Investiția de la această unitate de învățământ a presupus izolarea termică integrală a imobilului și înlocuirea tâmplăriei existente, reabilitarea acoperișului, înlocuirea pardoselilor existente cu plăci ceramice antiderapante și parchet stratificat de trafic intens în sălile de clasă, înființarea unui grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, executarea de platforme din beton cu rampă pentru persoane cu dizabilități, modernizarea instalației de încălzire, montarea unui sistem cu panouri fotovoltaice în vederea utilizării resurselor regenerabile, modernizarea instalației de apă caldă prin montarea de panouri solare, montarea de sisteme de supraveghere, asigurarea dotărilor necesare unei instituții de învățământ preșcolar. Pentru toate aceste lucrări s-au cheltuit 3,5 milioane lei, sumă asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!