Trei zile de coşmar pe şoselele din Dâmboviţa

Publicitate

În 72 de ore, pe raza judeţului Dâmboviţa s-au produs trei accidente de circulaţie, în urma cărora o persoană a decedat, una a fost rănită grav şi o altă persoană a fost rănită uşor. Din verificări a reieşit că unul dintre evenimente s-a produs pe fondul vitezei excesive, unul ca urmare a nerespectării regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi celălalt pe fondul defecţiunilor tehnice prezente la un autoturism.

În toate situaţiile, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv ucidere din culpă.

Vă reamintim că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

De asemenea, vă recomandăm să efectuaţi fiecare manevră în trafic doar după o temeinică asigurare şi să nu circulaţi cu autovehiculele care prezintă defecţiuni tehnice, întrucât vă puneţi în pericol atât pe dumneavoastră, cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic.

Biroul de presă al IPJ Dâmbovița

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!