Trei speranțe ale luptelor dâmbovițene, pe podium la Onești! Maria Laria Bucur și Andreea Minescu, vicecampioane ale României. Florin Măghiran a luat bronzul

Publicitate

Ionuț Parghel
Trei speranțe ale luptelor dâmbovițene au încheiat cu fruntea sus Campionatul Național destinat juniorilor 3 și 4, desfășurat la Onești, la sfârșitul săptămânii trecute. În urma unor evoluții bune, Maria Larisa Bucur și Andreea Minescu, luptătoare legitimate la CSȘ Târgoviște, au devenit vicecampioane ale României.

Prima sportivă a cucerit argintul la juniori 4, în limitele categoriei 65 de kilograme, iar a doua sportivă, la juniori 3, în limitele categoriei 62 de kilograme. Un alt sportiv dâmbovițean care a urcat pe podium la Onești a fost Florin Măghiran. Luptătorul Clubului Sportiv Târgoviște a obținut medalia medalia de bronz la juniori 3, la categoria 52 de kilograme, după ce a ieșit învingător într-una din finalele mici. De asemenea, tot la juniori 3, Tania Ionescu (cat. 58 kg) și Alin Coteț (68 kg), ambii de la CSȘ Târgoviște,  au încheiat concursurile în care au fost angrenați pe locul 5. Cei cinci sportivi care au luat parte la Naționalele de juniori 3 și 4 sunt antrenați de Cornel Cornea și de Georgiana Filip-Paic.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!