Transportul public de la Târgoviște, preluat de municipalitate. Cu noaptea-n cap, primarul a verificat personal startul operatorului

Publicitate

Administrația municipală de la Târgoviște a preluat, din 1 martie, transportul public local, după mai mult de 9 ani. După ce a dat asigurări călătorilor și navetiștilor că acum mașinile vor ajunge la timp, nu vor mai fi zeci de curse ”sărite”, iar autobuzele vor fi curate, primarul Cristian Stan a verificat personal lucrurile.

În dimineața de 1 martie, la ora 5.30, însoțit de colegii din executiv, edilul a verificat modul în care debutează prestarea serviciului de transport public local de către operatorul aflat acum în subordinea municipalității târgoviștene.

”Vreau să îi asigur pe toți beneficiarii acestui serviciu că vor fi făcute toate eforturile pentru ca transportul public să se desfășoare în condiții optime și nimeni să nu mai aștepte în stații în mod nejustificat. Precizez că, în aproximativ 12 luni, parcul auto va fi schimbat radical, Primăria Târgoviște lansând deja licitația pentru achiziția a 28 de autobuze hibrid diesel-electric destinate transportului public urban de călători, cu o valoare estimată la 52 milioane lei, fonduri obținute prin cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, a declarat primarul municipiului Târgoviște.

Orice reclamații legate de transportul public pot fi sesizate la numărul de telefon 0730-222247!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!