Totul pentru calificarea în sferturile Challenge Cup! CSM Târgoviște, obligată să câștige din nou cu Olympiacos. Guillermo Naranjo: “Adversarul se află în dificultate după ce l-am învins la Pireu”

0
Publicitate

Ionuț Parghel
CSM Târgoviște are din nou șansa să-și arate colții la nivel internațional. Echipa dâmbovițeană va lupta în această seară, de la ora 18.00, pe teren propriu, pentru calificarea în sferturile de finală ale Challenge Cup. Pentru a accede în noua fază a competiției formația lui Guillermo Naranjo este obligată să câștige încă o dată în fața lui Olympiacos Pireu, așa cum a făcut-o în meciul tur din cadrul optimilor.

Chiar dacă returul cu echipa elenă se anunță infernal, CSM Târgoviște trebuie să dovedească tărie de caracter și că victoria de la Pireu nu a fost doar una pur întâmplătoare. Până acum, la nivel internațional, în actualul sezon de Challenge Cup, CSM a lovit în plin, obținând trei succese din tot atâtea jocuri (două cu Levski Sofia și unul cu Olympiacos Pireu). Staff-ul tehnic al CSM-ului este încrezător că Millagros Collar et comp. vor fi la înălțime în disputa din această seară. “Olympiacos este o echipă puternică. În special, pe teren propriu, aceasta e o echipă redutabilă. Până la meciul din tur cu noi, această echipă nu mai pierduse nici un joc pe teren propriu, în ultimii trei ani. Adversarul se află în dificultate după ce l-am învins la Pireu. Ne dorim să câștigăm acest meci, iar la final să ne calificăm în sferturi. Olympiacos are în lot jucătoare bune în fiecare compartiment. Cu siguranță nu ne va fi ușor. Din contră, cred că vom avea parte de un meci foarte dificil. Pentru acest joc ne-am pregătit bine, am făcut analiză video și am făcut tot ce a trebuit să facem pentru a ne prezenta cât mai bine. Am speranțe că putem face un joc bun”, a transmis Guillermo Naranjo, antrenorul lui CSM Târgoviște, într-o conferință de presă. În meciul tur, CSM Târgoviște a trecut de Olympiacos Pireu cu scorul de 3-2, la capătul unui meci dramatic. Cum disputa cu Olympiacos se anunță una de foc, oficialii lui CSM așteaptă ca suporterii să fie alături de echipă în acest joc, iar în tribunele Sălii Sporturilor din Târgoviște să ajungă peste 1 500 de spectatori.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele