Toți cei care doresc pot dona îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copiii instituționalizați din județ. În schimb, surprize de la Magazinul Sport Top

Publicitate

Președintele Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină de la Târgoviște, vicarul eparhial Ionuț Ghibanu, face un apel la toți cei care doresc să ajute și să sprijine copiii instituționalizați.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale din acest an, dâmbovițenii sunt îndemnați să doneze articole vestimentare pentru acești copii: ”Să le facem o bucurie! Pentru ei contează!”, spune părintele Ghibanu.

Mai mult, în cadrul unui parteneriat filantropic, magazinul Sport Top din Târgoviște, împreună cu Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină, organizează colectarea de îmbrăcăminte și încălțăminte care pot fi repurtate de copiii din cadrul Centrelor din județ.

Acțiunea de colectare a început pe 11 februarie și se va încheia pe 17 aprilie, iar pentru articolele donate copiilor, SportTop.ro oferă un discount între 10 -15 % la achiziționarea unor articole din magazinul aflat pe Centrul Vechi din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!