Tibi-gol! Calofir, printre cei mai buni marcatori din serie. “Are un potențial mare și trebuie exploatat la maximum”

Publicitate

Ionuț Parghel
Tiberiu Calofir (24 de ani) a fost jucătorul numărul 1 la FC Pucioasa în prima parte a campionatului. Mijlocașul va încheia 2018 în postura de golgheter al echipei antrenate de Cristi Bălașa, dar și de cel mai prolific marcator dâmbovițean la nivelul Ligii a 3-a în sezonul actual, cu 9 goluri marcate.

În Seria C3, Calofir este depășit în topul golgheterilor de Bălan (U. Craiova), Dragu (Turnu Măgurele) și Ghighilicea (Filiași), toți cu câte 10 goluri marcate. Jucătorul și-a trecut numele pe lista marcatorilor de-a lungul turului în meciurile cu FC Voluntari II, FC Hermannstadt II, Flacăra Moreni, Sporting Roșiori (2), Viitorul Domnești (2) și Atletic Bradu (2). Mijlocașul se simte mândru că a ajuns principalul marcator al Pucioasei în acest campionat. “Pentru mine este un bonus că am marcat 9 goluri. De fiecare dată când intru pe teren îmi propun să marchez. În retur îmi doresc să fiu sănătos și să am parte de cât mai multe evoluții bune”, s-a exprimat Calofir, jucător ce a revenit în fotbalul dâmbovițean, în vară, de la FCM Alexandria.

Cristi Bălașa: “La Liga a 2-a poate face pasul și poate evolua acolo

Cristian Bălașa, antrenorul Pucioasei, își pune mari speranțe în Calofir și pentru a doua parte a campionatului. Tehnicianul crede că mijlocașul poate face față și la nivelul Ligii a 2-a, dacă ar fi puțin mai riguros cu el însuși. “E un jucător care poate și mai mult. El nu a jucat nici pe postul pe care eu cred că ar da un randament și mai bun. Postul lui ar fi în spatele vârfului. Trebuie să înțeleagă că a ajuns la o vârstă în care trebuie să dea totul pe teren pentru a face față unui eșalon superior. La Liga a 2-a poate face pasul și poate evolua acolo. Este un jucător polivalent. El poate juca și decar, și în bandă, dar și în alte compartimente. Este un jucător polivalent care se caută acum. După cum se vede este și un bun marcator. Să dai 9 goluri într-un tur de campionat este un lucru bun. Cu siguranță și eu mi-am pus amprenta în ceea ce a privit evoluția lui în acest campionat. Poate mult mai mult, numai că el e un pic delăsător. Se mulțumește cu puțin. Are un potențial mare și trebuie exploatat la maximum”, ne-a precizat Cristi Bălașa. După Calofir, în topul golgheterilor de la Pucioasa se află Lețu (6) și Nedelea (4).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele