Terapie HimFu la Salonul Avenue Dee din Târgoviște. Cea mai eficientă și spectaculoasă tehnologie de slăbire în centimetri

Publicitate

Indiferent că este vorba de centimetri care se lasă duși greu din talie sau coapse, vergeturi inestetice, celulită rebelă, acnee sau riduri fine, axistă acum o soluție și terapii revoluționare pentru fiecare. Iar ultimele inovații în domeniu, pentru toate problemele, le găsiți la Salon Avenue Dee din Târgoviște.

Avenue Dee îți propune HimFu, o terapie futuristă non-invazivă. Aceasta este cea mai eficientă și spectaculoasă tehnologie de slăbire în centimetri din insudustria estetică. HimFu are același obiectiv ca și liposucția chirurgicală: distrugerea defitivă a unui număr de adipocite, fiind non-invazivă și nedureroasă. Acționează cu valuri de unde cavitaționale de înaltă frecvență producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. Dilatările și comprimările repetate și rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediată a acestora și o reducere instantă a centimetrilor.

Care sunt avantajele terapiei HimFu?

  • liposucția non-chirurgicală, non-evazivă și nedureroasă ce provoacă distrugerea definitivă a unui număr important de adipocite;
  • reducerea instantă a centimetrilor.
  • terapia HimFu cu frecvență înaltă (2.7 MHZ, 45 w), asigură rezultate remarcabile în doar o sesiune, dar cu adâncime de penetrare controlată de până la maximum 3 centimetri.

Contradicții:

  • bolii cronice (diabet, hepatită, afecțiuni cardiovasculare, cancer, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, HIV, etc), afecțiunile inflamatorii dermatologice (de exemplu: varice pronunțate), hernii, leziuni deschise pe zona tratată, sarcină și alăptare.

Terapia este dureroasă?

Nu.

Efecte secundare: Nu există.

Frecvența și durata tratamentului:

  • terapia aceasta se efectuează o dată pe săptămână, iar durata unei ședințe este de 30 de minute. Terapia HimFu va fi în mod obligatoriu urmată de un drenaj limfatic sau electrosimulare de 30 de minute pentru eliminarea toxinelor.

Programări se pot face la numărul de telefon 0760 263 282 sau la sediul salonului aflat pe bulevardul I.C. Brătianu, vis-a-vis de Oficiu de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dâmbovița, Târgoviște.

Așadar, răsfață-te la Avenue Dee cu tratamente de ultimă generație, care dau rezultate de la primele ședințe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!