Tentativă de omor în satul Vizurești, din Dâmbovița. Un adolescent de 16 ani a fost la un pas să producă o tragedie

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel

Scandal violent în satul Vizurești! Totul s-a întâmplat în fața casei unei fetei de 14 ani care locuia cu bunica și verișoara.

Un tânăr de 20 de ani din Crovu s-a aflat foarte aproape de a fi omorât de fratele fetei, cu care se întâlnise chiar în fața locuinței acesteia. Agresorul, un băiat de 16 ani, după ce s-a înfuriat foarte tare a luat un cuțit și l-a înfipt tânărului în piept. Supărarea fără limite a adolescentului a survenit în momentul când sora lui și o verișoara de a sa s-au urcat în mașina tânărului. Mai mult de atât, până să-l atace cu obiectivul ascuțit, băiatul de 16 ani l-a lovit cu pumnii în piept pe prietenul sorei sale.

La scurt timp după ce a fost atacat cu cuțitul, tânărul agresat s-a urcat în mașină și a plecat la spital, fiind un însoțit de un amic de al său. În momentul când au ajuns la unitatea medicală, adolescentul înjunghiat se afla în stare gravă.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au reținut pe agresor, iar apoi, acesta a fost dus în fața procurorilor. Oamenii legii au încadrat fapta lui l-a tentativă de omor, după ce medicii legiști au concluzionat că agresorul i-a pus viața în pericol tânărului din Crovu.

Agresorul va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, iar dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de închisoare.

Sursă foto: MDI TV

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!