Tenis de masă. A urcat din nou pe podium la cadeți! Darius Movileanu a obținut medalia de argint în proba de dublu la Openul Ungariei

Publicitate

Ionuț Parghel
Târgovișteanul Darius Movileanu (13 ani) continuă să strângă rezultate notabile la competițiile internaționale de tenis de masă la care participă. Sportivul legitimat la CSA Steaua București a obținut medalia de argint la Openul de juniori și cadeți al Ungariei, în proba de dublu.

În cadrul concursului de cadeți (13-15 ani), dâmbovițeanul a făcut pereche cu Andrei Tomică, de la CS Pristavu Câmpulung Muscel. În disputa pentru medalia de aur, perechea dâmbovițeano-musceleană a pierdut în fața binomului din Taipei, format din Yun Cheng Huang/ Yun Jun Li, cu scorul de 2-3 (14-12, 8-11, 5-11, 12-10, 9-11). Movileanu s-a aflat la a doua participare la Openul Ungariei, după cea din urmă cu un. Sportivul antrenat de Ionuț Seni și Alexandru Gheorghe a mai cucerit în acest an la cadeți, tot în proba de dublu, medalia de argint la Campionatul European. În schimb, la sfârșitul lunii octombrie, Movileanu a debutat în Superliga de seniori a României pentru CSA Steaua. La sfârșitul acestei săptămâni, târgovișteanul va lua parte la Campionatul Național de tineret (U21), iar la începutul lunii decembrie va participa la Cupa României pentru seniori.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!