Târgovişteanca Sorana Cîrstea, în formă maximă la Cluj! Victorie superbă cu Carol Zhao în primul meci al României la Fed Cup. “Mi s-au înmuiat picioarele și am avut pulsul 200”

Publicitate

Ionuț Parghel
Târgovișteana Sorana Cîrstea se simte excelent în echipa de Fed Cup a României! Dâmbovițeanca a adus, ieri, primul punct al României în duelul cu Canada, ce contează pentru primul tur al Grupei Mondiale II. Sorana a avut parte de o victorie senzațională la Cluj în disputa cu Carol Zhao, încheiată cu scorul de 6-2, 6-2.

După succesul obținut în 53 de minute, târgovișteanca s-a arătat extrem de fericită că a început cu dreptul jocurile de la Fed Cup, dar și emoționată de atmosfera superbă de care are România are parte la Cluj. “În primul rând, vreau să încep cu asta, vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Joc de 24 de ani, însă așa atmosferă nu am văzut pe nicăieri. Vă mulțumim din suflet, mă bucur că am început cu dreptul, că am adus primul punct, acum trebuie să le încurajăm pe fete și să încheiem ziua cu 2-0. Cel mai emoționant a fost momentul în care s-a cântat imnul, mi s-au înmuiat picioarele și cred că aveam pulsul 200, inclusiv la încălzire. E incredibil ce se întâmplă”, a declarat târgovișteanca în cadrul interviului de după meci. Astăzi, în cel de-al doilea meci de simplu al zilei, Cîrstea o va înfrunta pe Bianca Andreescu. După prima zi a jocurilor, România se află foarte aproape de o victorie în fața Canadei, conducând-o cu scorul de 2-0, după ce și Irina Begu a fost victorioasă în partida cu Bianca Andreescu (6-3, 6-7, 6-2).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!