TÂRGOVIŞTE: Vezi care este programul la permise şi paşapoarte în zilele de 16 şi 17 august. Atenție când vă plătiți taxele aferente!

Publicitate

Zilele libere oferite de guvern cu ocazia Sărbătorii Sfintei Marii (data de 15 august, declarată nelucrătoare, și datele de 16 și 17 august 2018, stabilite ca nelucrătoare anul acesta, pentru a forma o punte cu week-endul) nu sunt valabile și la serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere.

Potrivit unui comunicat al MAI, salariații acestor servicii, inclusiv în Dâmbovița, vor fi liberi doar în ziua de 15 august, în zilele de 16 și 17 august (joi și vineri), programul de lucru este cel normal.

Decizia a fost luată de minister având în vedere că luna august este cea mai aglomerată la ghișeele acestor servicii. Dâmbovițenii trebuie să țină totuși cont că, dată fiind minivacanța, taxele pentru eliberarea documentelor trebuie achitate la trezorerie, CEC Bank sau poștă înainte de data de 15 august, aceste instituții fiind închise pe perioada minivacanței.

(Sursa FOTO: MDI TV)

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!