TÂRGOVIŞTE: Târg de job-uri pentru studenţi, organizat de Universitatea Valahia

Publicitate

Târgul, un sprijin concret în întâlnirea dintre angajatori şi studenţi Vineri, 21 iulie 2017, începând cu ora 10:00, Universitatea „Valahia” din Târgovişte organizează a doua ediţie a Târgului de job-uri, eveniment prin care se doreşte facilitarea contactului între studenţi, viitori absolvenţi şi firmele interesate de prezentarea ofertei de stagii sau recrutare.

Târgul se adresează tuturor studenţilor, indiferent de specializare sau nivelul de studiu, fiind o reală ocazie de a cunoaşte noi angajatori, a se informa despre ofertele de stagiu sau de angajare, a intra efectiv în dialog cu firmele de care sunt interesaţi. Toţi studenţii dornici să participe la târg sunt invitaţi să se prezinte în corpul B – Parter al Campusului universitar din str. Aleea Sinaia, nr. 13, Târgovişte, vineri, 21 iulie a.c., începând cu ora 10:00.

Prima ediţie a Târgului de joburi a fost organizată în iulie 2016 şi s-a bucurat de participarea a 19 firme şi asociaţii care au propus oferte de recrutare în domenii precum asigurări, automatizări, cercetare- dezvoltare, comunicaremarketing, financiar, contabil, ingineria producţiei, informatică, logistică, managementul proiectelor, relaţia cu clienţii, resurse umane, vânzări. Evenimentul a fost iniţiat în cadrul proiectului ISOSTUD+, proiect destinat tinerilor proveniţi din categorii vulnerabile, pentru a-i susţine în integrarea lor profesională şi socială. Proiectul ISOSTUD+ s-a derulat cu sprijinul financiar al programului RO10- CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială. Valoarea consolidată a proiectului a fost de 1.654.083,09 lei, fonduri SEE nerambursabile şi contribuţie publică. Mai multe detalii despre proiectul ISOSTUD şi granturile SEE pot fi aflate accesând siterile: www.isostud.ro, www.eeagrants.org şi www.granturi-corai.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!