TÂRGOVIŞTE: Tânăr înjunghiat în plină stradă. A fost operat. Agresorul se află în arest şi este acuzat de tentativă de omor

Foto arhivă
Publicitate

La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Târgovişte au prezentat în faţa magistraţilor un bărbat de 31 de ani, bănuit de tentativă la infracţiunea de omor. Astfel, faţă de aceasta, instanţa de judecată a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma probatoriului administrat, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată, bărbatul fiind cercetat iniţial sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală. Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dâmboviţa. În urma unui conflict spontan, agresorul a înjunghiat un bărbat de 35 de ani, în zona toracică. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost supus unei operaţii, iar în acest moment se află la terapie intensivă.

Ştirea iniţială

La data de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgoviște au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 31 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală. Ieri, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive. În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în aceeași zi, pe fondul unui conflict, bănuitul ar fi lovit un bărbat cu o armă albă, în zona toracelui. Victima, în vârstă de 35 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!