TÂRGOVIŞTE: Străzile Urmuz şi Ion Ghica din micro V, reabilitate şi modernizate complet

Publicitate

Noi investiţii, extrem de importante, încep să prindă contur în municipiul Târgovişte! Administraţia locală târgovişteană investeşte aproape 1 milion de lei în microraionul V, acolo unde străzi precum Urmuz şi Ion Ghica au intrat în reabilitare completă.
Strada Urmuz va fi reabilitata integral, iar în locul zecilor de garaje inestetice dezafectate vor fi amenajate locuri de parcare.

De asemenea va fi asfaltată o suprafaţă de aproximativ 5000 de metri pătraţi, iluminatul public va fi modernizat, canalizarea menajeră reabilitată şi se va realiza şi o nouă canalizare pentru scurgerea apelor pluviale.
Concomitent cu proiectul de pe strada Urmuz, se lucrează şi pe strada Ion Ghica, tot din microraionul V, acolo unde s-au mai realizat o serie de investiţii şi anul trecut.
În total, valoarea lucrărilor din microraionul V se ridică la aproape 1 milion de lei, iar suprafaţa care va fi asfaltată şi modernizată depăşeşte 10.000 de metri pătraţi.
„În această zonă administraţia locală târgovişteană realizează o altă lucrare de reabilitare a infrastructurii. De altfel, în microraionul 5, în acest moment, se derulează două proiecte importante de infrastructură, unul vizează această zonă, cel de-al doilea vizează zona străzii Ion Ghica, acolo unde şi anul trecut am realizat o altă lucrare de reabilitare.
Aici, pe strada Urmuz, au fost realizate lucrări de desfiinţare a garajelor, au fost undeva la 40 de garaje, în locul lor urmează a fi realizate locuri de parcare. Se vor face lucrări de reabilitare a iluminatului public, preluarea apelor pluviale, întreaga zonă va fi schimbată radical.
Cam acelaşi tip de lucrări se vor executa şi în partea cealaltă, în microraionul 5, pe strada Ion Ghica, în total avem lucrări de aproximativ 1 milion de lei, iar suprafaţa totală care va fi asfaltată şi reabilitată este cam de 10.000 metri pătraţi.
Cu aceste două lucrari, practic se încheie, în proporţie de 90% lucrările de reabilitare a infrastructurii din microraionul 5. Cam într-o lună, o lună si jumătate toate lucrarile din acest cartier vor fi terminate”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!