TÂRGOVIŞTE: Primăvara vine cu produse și arome noi la L’Arôme du Café

Publicitate

Coffe shop-urile L’Arôme du Café au devenit locuri de inspirație pentru orice târgoviștean și nu numai de o bună perioadă bună de timp. Cum primăvara se apropie, L’Arôme du Café se pregătește să aducă în prim-plan noi produse, arome și piureuri pentru a fi și mai mult lângă tine.

Printre noutăți în materie de siropuri se vor remarca siropurile de ciocolată albă, de portocale, de fistic, produse de la firma Monin, lider de piață în ceea ce privește produsele premium. Meniul cu noile produse diversificate și delicioase va apărea la începutul lunii martie.

Fără doar și poate, primăvara se anunță de pe acum una călduroasă, înfloritoare și veselă în coffe shop-urile L’Arôme du Café. Produsele noi se vor adresa tuturor categoriilor de vârstă, iar calitatea acestora va fi ca de fiecare dată la înălțime.

De asemenea, dacă nu poți ajunge într-una dintre cele două locații ale coffe shop-ului, L’Arôme du Café îți aduce cafea fie acasă, fie la birou, prin serviciul de livrări, care este disponibil în orice zi a săptămâni. Comenzile dorite se pot face la numărul de telefon 0732 023 222, iar comanda minimă este de 30 lei.

Așadar, L’Arôme du Café te așteaptă să te delectezi cu o cafea care te inspiră zi de zi!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!