TÂRGOVIŞTE: O minoră de doar 13 ani a născut! Tatăl copilului ar fi chiar tatăl vitreg al fetei. Poliţia a demarat o anchetă

Publicitate

O anchetă a IPJ Dâmboviţa a fost demarată după ce o minoră în vârstă de 13 ani a născut o fetiţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Minora se pare că are dizabilităţi fizice şi intelectuale, iar tatăl copilului ar fi chiar tatăl tinerei mămici.

Surse medicale au precizat că bebeluşul născut la 5 februarie este sănătos, dar va trebui să ia în greutate. Poliţiei Municipiului Târgovişte a deschis un dosar penal îna cest caz. „La dată de 16 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 13 ani, instituţionalizată la un centru de asistenţă şi îngrijire din municipiu, este însărcinată în 28/29 de săptămâni. În cauza, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Citeşte mai mult pe adevarul.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!