Târgoviște: Memco Optim, spălătoria auto self service pe placul tău!

Publicitate

Știm că mașina pe care o conduci vrei să fie curată, nu doar pe exterior, ci și în interior, iar uneori acest lucru necesită timp, bani sau poate chiar o grijă în plus. Dar, acum este simplu, pentru că în Târgoviște s-a deschis o spălătorie auto self service ultra modernă, Memco Optim, care răspunde tuturor exigențelor celor care vor să câștige timp și să beneficieze de un raport preț/calitate avantajos.

Memco Optim s-a deschis pe strada Gimnaziului, nr. 21, lângă benzinăria Lukoil, zona Sideco. E ușor de ajuns acolo, chiar și pe timp de noapte, pentru că locația este spațioasă și foarte bine iluminată. Pe timp de noapte, da, pentru că funcționează non-stop! Spațiul este supravegheat video non-stop, așa că atât mașina, cât și dumneavoastră veți fi în siguranță la orice oră.

Spălătoria are trei piste pentru spălarea autoturismului, fiecare integrează echipamente cu 5 programe speciale de spălare – spălare cu detergent alcalin, super spumă, clătire cu înaltă presiune, ceară lichidă și clătire cu apă osmozată, iar zona de îngrijire este dotată cu aspirator profesional. Tariful unui jeton fiind de doar 2,5 lei.

Soluțiile folosite la Memco Optim sunt de calitate superioară, de la detergentul alcalin la ceara lichidă parfumată, dar și clătirea cu apă osmozată care are mai multe avantaje:
• va permite uscarea caroseriei fără a lăsa pete;
• este cea mai pură apă, fiind filtrate până la 98% din impuritățile organice și anorganice;
• elimină utilizarea unei lavete de șters, caroseria urscându-se rapid.
Dacă n-ai descoperit încă beneficiile clătirii cu apă osmozată, trebui să o faci! Așadar, hai la Memco Optim pentru a testa programul, dar și pentru a beneficia de o mașină curată exact cum îți dorești! Nu uita, strada Gimnaziului, nr. 21, lângă benzinăria Lukoil, zona Sideco.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!