TÂRGOVIŞTE: L’arôme du Café, la ceas aniversar. Toți clienții vor primi din partea casei un cadou dulce

Publicitate

L’arôme du Café te așteaptă zi de zi să te delectezi cu o cafea doar pe gustul tău! Mirosul cafelei, prospețimea acesteia, sunetul aparatului care o prepară, citatele motivaționale de pe pahar și amabilitatea angajaților, reprezintă, fără doar și poate, motive suficiente care te fac să-ți începi ziua mai bine și cu zâmbetul pe buze. Misiunea angajaților coffee shop-urilor L’arôme du Café din Târgoviște, aflate pe Bulevardele Mircea cel Bâtrân (centrul orașului) și Unirii (Micro 6), a fost dintotdeauna clară: adică aceea de a livra clienților produse diversificate și la cea mai înaltă calitate.

La începutul săptămânii viitoare, L’arôme du Café împlinește un an de la înființare, ocazie cu care toți clienții vor primi din partea casei un cadou dulce. Așadar, pe 15 aprilie, pentru a gusta din deliciile coffee shop-urilor, dar și pentru a te bucura de timpul tău liber, alături de prieteni, colegi sau familie, L’arôme du Café reprezintă alegerea cea mai potrivită.

Coffee shop-urile L’arôme du Café și-au propus șă-și mențină standardele de calitate a produselor și servirea ireproșabilă a clienților într-o atmosferă prietenoasă, așa cum îi stă bine unei cafenele. De asemenea, serviciile de livrări vor funcționa la aceeași parametri zilnic pentru a te face și mai fericit.

Mesaje de la clienții fideli

Cafeaua e super aici! Produsul meu favorit e espresso. Cum știu că în curând va împlini un an doresc L’arôme du Café mult succes în continuare și să-și mențină aceleași standarde și de acum înainte! Mi-aș dori să văd L’Arôme du Café și în alte orașe din România.  (Sergiu – din Republica Moldova)

Am ales L’arôme du Café fiindcă este cel mai de calitate coffee shop din oraș. Pot spune că sunt unul dintre clienții fideli. Numai aici îmi beau cafeaua dimineața, iar când sunt liber găsesc un motiv să mai trec ….

Cel mai mult îmi place cafeaua cu frișcă. Angajații sunt ok și de treabă. Urez continuitate și să o țină tot așa! (Laurențiu – brancardier)

Aici găsesc cea mai bună cafea din oraș. De asemenea, angajații sunt foarte de treabă. Pot să spun că sunt clientă fidelă. Sunt aici de când s-a deschis. Îmi plac foarte mult cappuccino și frappe-ul. În general, toate produsele sunt bune. Mie îmi place mult L’Arôme du Café. La mulți ani și cât mai multe cafele în continuare!  (Oana – elevă)

L’Arôme du Cafe are o cafea foarte bună și amabilitatea angajaților mă fac să încep fiecare dimineață în forță și cu zâmbetul pe buze. Caffee latte îmi place cel mai mult și îl consum cel mai des. Mulți ani înainte și să ne vedem cu bine în fiecare dimineață!  (Costin – polițist)

Datorită cafelei vin aici. Îmi beau zilnic cafeaua aici. Este cea mai bună. La mulți ani și la câți mai mulți ani de activitate!  (Andrei – elev)

Încă de la înființare L’Arôme du Café a fost un coffee shop doar pe gustul meu. Îmi mare parte am încercat toate produsele. Sunt unele foarte bune. Nu sunt un mare comsumator de cafea, dar pot spune că sunt un mare consumator de ciocolată caldă și ceaiuri. De asemenea, aici îmi place mult limonada. Le doresc mult succes și să aibă continuitate și de acum înainte! La mulți ani și să o țină tot așa! Sunt cei mai buni și profi!  (Ionuț – student).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!