TÂRGOVIŞTE: L’Arôme du Café îţi aduce cafeaua. Livrare acasă sau la birou. Bucură-te de aroma unei cafele savuroase

Publicitate

L’Arôme du Café te așteaptă zilnic să te delectezi cu o cafea doar pe gustul tău! Cele două locații ale coffe shop-ului din Târgoviște, aflate pe bulevardele Mircea cel Bătrân (centrul orașului) și Unirii (Micro VI), te fac să descoperi într-un timp foarte scurt aroma unică a cafelei, a ceaiului sau a ciocolatei calde.

Dacă nu ai timpul necesar să ajungi într-una dintre cele două locații nu este nici o problemă, L’Arôme du Café îți poate oferi prin serviciul de livrări orice produs  în cel mai scurt timp. Pentru a fi și mai aproape de clienți, L’Arôme du Café face acum parte din grupul Takeaway. Prin această aplicație comenzile pe care le dorești pot fi plătite cu cardul. Mai mult de atât, dacă vei face comanda prin această aplicație poți ridica produsul în timpul stabilit. Comenzile dorite se pot face la numărul de telefon 0732 023 222, iar comanda minimă este de 30 de lei. Programul de livrări este următorul:

L’Arôme du Café – centru:  Luni – Vineri:                 07.00 – 21.00

Sâmbătă – Duminică:        08.00-21.00

L’Arôme du Café – Micro  VI:  Luni – Vineri:             07.00 – 20.00

Sâmbătă:              08.00 -19.00

Duminică:             08.00 – 18.00.

Coffe shop-urile L’Arôme du Café reprezintă locurile unde găsești cea mai bună cafea din Târgoviște și poți începe ziua așa cum îți dorești tu!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!