TÂRGOVIŞTE: L’Arôme du Café, cafea aromată şi mesaje motivaţionale. Tu ai încercat Winter Big Coffee?

Publicitate

L’Arôme du Café este coffee shop-ul oamenilor creativi și plini de idei, din Târgoviște și nu numai, care formează o comunitate în continuă dezvoltare. Încă de la deschidere, L’Arôme du Café a reprezentat un loc unde cuvintele alese se îmbină perfect cu aroma cafelei proaspăt măcinate.

Cele două locații moderne ale coffee shop-ului întâmpină zilnic clienții cu o gamă variată de produse, dar și cu o multitudine de mesaje motivaționale, care se regăsesc, “scrise de mână”, pe paharele produselor. Impresionantele citate și căldura cu care te împină toți angajații L’Arôme du Café te fac să începi orice zi în forță, indiferent de domeniul în care activezi. Multitudinea mesajelor motivaționale inscripționate pe pahare reprezintă unul dintre punctele forte, darși unul dintre elementele de noutate de la L’Arôme du Café.

L’Arôme du Café te așteaptă cu produse pentru sezonul rece

Cum se sezonul rece încet-încet își intră în drepturi L’Arôme du Café se gândește neîncetat la tine și te așteaptă cu produse dedicate perioadei de iarnă, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Dintre produsele coffee shop-ului pe care le puteți consuma zilnic se remarcă winter big coffee (varianta caldă a frappe-ului), limonda fierbinte aromată (o băutură plină de energie și vitaminizată perfect pentru sezonul rece, conținând 100% suc de lămâie proaspătă), ciocolată caldă cu marshmallow, kids latte, cappuccino, produse pentru cei cu intolereranță la lactoză sau produse cu lapte din soia și migdale. Fără doar și poate, produsul vedetă al locațiilor L’Arôme du Café din Târgoviște este cafeaua proaspăt prăjită, o cafea provenită din ferme familiale din Africa ori America de Sud.

Pentru a savura din produsele proaspete și delicioase ale coffee shop-ului târgoviștean puteți merge la cele două locații, aflate în centrul orașului (Bulevardul Mircea cel Bătrân, bloc X1, sc. A, parter) și Microraionul 6 (Bulevardul Unirii, bloc 67, parter). De asemenea, pentru comenzi de minim 40 de lei puteți suna la numărul de telefon 0732 023 222, iar programul L’Arôme du Cafe este de luni până vineri, între orele 07.00 -21.00, iar sâmbătă și duminică, între orele  08.00 -21.00.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!