TÂRGOVIŞTE: Învaţă să înoţi cu Aqua Valahia Târgovişte

Publicitate

ACS Aqua Valahia Târgoviște se adresează persoanelor de toate vârstele care doresc să își exprime dorința de mișcare prin înot. Sub îndrumarea instructorului Simona Gabrian se pot învața programe de inițiere, perfecționare, dar și recuperare fizică în mediul acvatic.

Înotul este unul dintre puținele sporturi pe care îl poate practica majoritatea persoanelor. Una dintre calitățile importante pe care trebuie să le cunoască orice cursant este răbdarea. La înot este nevoie de răbdare pentru a se veden și sesiza că plutirea corpului se manifestă cu adevărat. Pentru acest lucru, la Aqua Valahia, instructorul Simona Gabrian va face cât mai accesibilă intrarea în apă a fiecărui cursant, apoi, imersia capului, iar în final renunțarea la sprijinul de plutire. Dacă elevul reușește să stea, cât de cât, ne mișcat  efectul de plutire va începe să se manifeste și astfel va crește  încrederea acestuia în succesul acțiunilor sale. Așadar, răbdarea este începutul încrederii că învățarea înotului nu este greu de realizat.

Dacă își dorești să faci înot te poți înscrie la cursuri la ACS Aqua Valahia, iar locațiile în care vei învața tainele înotului sunt Complexul Turistic de Natație și piscina Hotelului King din Târgoviște. Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0763 659 632.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!