Târgoviște: Cea mai bună cafea din oraș, la coffee shop-urile L’Arôme du Café!

Publicitate

Coffee shop-urile L’Arôme du Café reprezintă locurile unde găsești cea mai bună cafea din Târgoviște. În cadrul celor două locații L’Arôme du Café descoperi zilnic aroma unică a cafelei proaspăt prăjită (100% arabică).  Fără doar și poate, L’Arôme du Café este locul perfect unde poți începe ziua pozitiv, cu o cafea proaspăt măcinată ce arde de nerăbdare să fie gustată. Boabele de cafea sunt bogate în vitamine, substanțe minerale și grăsimi naturale.

La coffee shop-urile L’Arôme du Café o cafea proaspăt măcinată înseamnă aromă puternică, miros parfumat, dar mai presus de toate savoare și energie. Tot aici, o cafea este considerată a fi proaspăt măcinată în perioada de patru – cinci săptămâni după prăjire, după care începe procesul de degradare a acesteia. Avantajul cafelei proaspăt măcinate este gustul complex, fie că îți faci un espresso sau dacă o fierbi la ibric.

Beneficiile acesteia sunt nenumărate la L’Arôme du Café, iar un prim beneficiu căutat de mulți băutori de cafea e fericirea oferită într-o ceașcă de cafea. Mai mult, la L’Arôme du Café se îmbină perfect aroma cafelei proaspăt măcinate  cu mesajale motivaționale care se regăsesc pe fiecare pahar. Pentru a fi în cea mai bună formă de zi de zi, puteţi merge la cele două coffee shop-uri L’Arôme du Café, aflate în centrul orașului (Bulevardul Mircea cel Bătrân, bloc X1, scara A, parter) și Microraionul 6 (Bulevardul Unirii, bloc 67, parter), unde vă puteţi bucura și delecta cu cea mai bună cafea din oraș!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!