TÂRGOVIŞTE: Cartierul Sagricom, reabilitat și modernizat complet. „Schimbarea este una radicală”

Publicitate

Investițiile realizate în ultima perioadă de administrația locală în Cartierul Sagricom au transformat radical această zonă.  Astăzi, echipa de conducere a Primăriei Târgoviște, în frunte cu primarul Cristian Stan, a susținut o conferință de presă în acest cartier prin care a marcat finalizarea complexului de investiții implementate de administrația locală în Cartierul Tineretului.

Potrivit primarului Cristian Stan au fost reabilitați peste 8000 de metri pătrați de străzi și trotuare, locul de joacă a fost reabilitat și modernizat și au fost asfaltate și marcate corespunzător toate parcările cartier. Investițiile se ridică undeva la 750.000 lei, bani proveniți din bugetul local al Primăriei. Singurul obiectiv neîndeplinit încă este continuarea construcției blocurilor începute în urmă cu mulți ani și lăsate neterminate, însă de acest lucru se ocupă Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), care după ce a reziliat contractul cu constructorul „fără chef de muncă” a lansat o nouă procedură de licitație publică în urma căreia va fi desemnat un nou câștigător și se va trece din nou la treabă.

„Aici, peste 8000 de metri pătrați de străzi și trotuare au fost reabilitați de către Primăria Municipiului Târgoviște. De altfel, sunt primele lucrări importante de modernizare a acestei zone, acum zona arată cu totul altfel, arată civilizat. Este un angajament pe care ni l-am luat față de locuitorii de aici și suntem foarte bucuroși că am reușit să-l ducem la îndeplinire. Mai avem de lucru puțin în Cartier Sagricom, și nu vorbesc despre blocurile neterminate, aceasta este o investiție a ANL și din câte știu s-a reziliat contractul cu fostul constructor și este lansată deja licitația de execuție, ci vorbesc de încă o parcare pe care urmează să o realizăm aici, dacă ne permite vremea o reabilităm anul acesta, dacă nu în primăvara anului viitor. În orice caz, repet, sunt primele lucrări importante de reabilitare a infrastructuriu din cartierul Sagricom.
De asemenea, de menționat este și faptul că în această vară am realizat și locul de joacă, poate cel mai frumos și cel mai moderm din municipiul Târgoviște.
Investițiile vor continua în această zonă… Oricum, schimbarea este una radicală față de ceea ce era până la momentul intervenției adminstrației publice locale. Valoarea investițiilor din acest cartier este undeva la 750.000 lei, cu tot cu locul de joacă” a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!