TÂRGOVIŞTE: Cartierul Sagricom a intrat într-un amplu proces de dezvoltare și modernizare

Publicitate

Reabilitare și modernizarea locului de joacă, repararea străzilor, reabilitarea blocurilor de locuinte ANL, sunt doar câteva dintre investițiile pe care administrația târgovișteană le va realiza în Cartierul Tineretului- Sagricom. La toate acestea se adaugă și construirea unei grădinițe, proiect care se va realiza în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

La momentul acesta deja se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea locului de joacă, iar primarul municipiului Târgoviște promite că acesta va fi unul modern, iar în maxim o lună va fi pus la dispoziția micuților din Cartierul Sagricom.
„În Cartierul Tineretului de la Sagricom administrația târgovișteană a demarat o serie de lucrări de natură să îmbunătățească infrastructura zonei. Discutăm de lucrări complexe, în primă fază este vorba de reabilitarea și modernizarea locului de joacă din Cartierul Sagricom, un loc de joacă unde nu s-a intervenit de mult timp și de asemenea este vorba de reabilitarea infrastructurii stradale, trotuare, lucrări de preluarea a apelor pluviale plus la lucrări la blocurile de locuințe construite prin Agenția Națională a Locuințelor (ANL). Sperăm ca anul acesta să finalizăm tot programul de reabilitare pe care ni l-am propus în această zonă. Este un proiect ambițios, un proiect de natură să schimbe în mod radical condițiile de aici… Sperăm ca locul de joacă să fie gata în aproximativ 30 de zile, iar până la sfârșitul anului să finalizăm și zona de infrastructură, precum și zona de reabilitare a blocurilor de locuințe. La locul de joacă lucrează Municipal Construct, iar valoarea acestuia este undeva la 100.000 lei. Locul de joacă va fi unul modern, va fi unul de tipul acelora pe care le-am realizat în municipiul Târgoviște și cred că mai ales copiii de aici vor fi foarte încântați” a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.
În ceea ce privește grădinița, edilul municipiului, Cristian Stan, a anunțat că deja a fost eliberată autorizația de construcție, iar în cel mult două luni vor demara lucrările.
„Legat de Cartierul Sagricom ar mai fi de spus că în aproximativ o lună și jumătate, maxim două, vor debuta lucrările și la noua grădiniță, realizată de Ministerul Educației Naționale în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște. Am eliberat deja autorizația de construcție, așadar undeva prin septembrie probabil vor debuta lucrările și se va întregi ceea ce înseamnă infrastructura acestui cartier și cu o zonă care ține de infrastructură educațională. Mai avem aici o creşă, deci un singur tip de serviciu oferit acestui cartier… Vom avea și grădiniță și toate acestea, cred eu, vor fi foarte utile pentru locuitorii din această zonă”, a subliniat primarul municipiului Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!