TÂRGOVIŞTE: Când se va relua circulaţia pe Strada Cetăţii

Publicitate

Strada Cetăţii din municipiul Târgovişte, care se află la momentul actual în plin proces de reabilitare şi modernizare, va fi redată circulaţiei săptămâna viitoare. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, care alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, a efectuat astăzi o nouă vizită în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor și ritmul de lucru al muncitorilor.

Deja jumătate din această arteră rutieră extrem de importantă a municipiului Târgoviște a fost asfaltată, în prezent lucrându-se la pregătirea carosabilului pentru turnarea de covor asfaltic și pe restul străzii.
Totodată echipa administrativă a Primăriei caută soluții pentru fluidizarea traficului pe această arteră rutieră extrem de circulată și se ia chiar în calcul impunerea unor restricții de circulație. Variantele discutate sunt fie sens unic, fie oprirea interzisă a mașinilor, întrucât până acum o bandă de circulație a acestei străzi era ocupată de autovehiculele parcate. Nu se va lua însă o decizie finală în acest sens până când nu se va discuta și cu conducerea Serviciului de Ambulanță Dâmbovița, această stradă fiind intens circulată de mașinile de ambulanță.
„În această săptămână se vor finaliza lucrările care vizează pregătirea infrastrucurii pentru asfaltare. Se va intra la frezat şi sper ca începutul săptămânii viitoare să însemne şi finalizarea celei de-a doua jumătăţi a străzii, astfel încât, pe la jumătatea săptămânii, să dăm această stradă în circulaţie în integralitatea sa. Sunt foarte multe solicitări referitoare la reglementarea circulaţiei în această zonă. Am făcut şi o adresă pentru Serviciul de Ambulanţă şi aşteptăm un punct de vedere astfel încât să luăm cea mai bună decizie, fie sens unic, fie oprirea interzisă, adică o reglementare de natură să fluidizeze traficul pe această arteră de circulaţie… Menţionăm că există o stradă paralelă, respectiv strada Berzei, o stradă reabilitată pe PNDL, anul trecut, care ar putea să lucreze alternativ cu această stradă, astfel încât să avem sens unic pe fiecare dintre cele două străzi”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!