TÂRGOVIŞTE: Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi. Ce subvenţii primesc firmele care angajează persoane cu handicap

Publicitate

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează, „BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI”. Evenimentul este organizat în data de 03 Decembrie 2018 în Târgovişte – Clubul Pensionarilor, str.Dr.Oprescu Dumitru, micro VI, zona „Select” (în spatele şcolii „Paul Bănică” – fost punct termic nr.1) – ora 1000.

Reamintim faptul că, potrivit Legii nr. 76/2002 privind asigurările pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, se acordă subvenții, pe o perioadă de 12 luni, angajatorilor care încadrează persoane cu handicap pe perioadă nedeterminată, cu condiția menținerii în activitate cel puțin 18 luni de la data angajării.  Subvenția lunară este de 2.250 de lei și se acordă proporțional cu timpul lucrat. Agenţii economici care au locuri de muncă vacante, pot depune ofertele până la data de 29.11.2018 ora 16.00, atât direct la sediul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte str T. Vladimirescu nr. 1A, cât și on -line pe adresa de e – mail: ajofm@db.anofm.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!