TÂRGOVIŞTE: Salonul Avenue Dee oferă de 8 Martie un cadou doamnelor și domnișoarelor! Intră şi vezi despre ce e vorba

Publicitate

Cadou de 8 Martie la Avenue Dee Salon de întreținere corporală din incinta Centrului Medical Valleriana din Târgoviște! Primele opt domnișoare/doamne ce vor suna la salon vor beneficia gratuit de o ședință de mezoterapie sau o ședință de oxigen hiperbaric (tratamentul Madonnei). Aceste tratamente gratuite pot fi efectuate în data de 8 martie.

De asemenea, pe 9 martie, cum este ziua bărbatului, toți bărbații care vor intra pentru prima dată în salonul Avenue Dee, vor avea reducere 50% la pachete de cosmetică facială sau detoxifiere.

O dată cu venirea primăverii ai constatat, probabil, că tenul tău se confruntă cu diverse probleme. Fie este prea palid, din pricina lipsei de vitamine, fi se irită frecvent sau este puternic deshidratat. În timp ce-ți faci planuri ce sandale și ce modele de manichiură se poartă în acest sezon, ar trebui să acorzi aceeași atenție și tenului, începând printr-o evaluare atentă a stării de sănătate a pielii.

Descoperă o nouă piele

În timpul iernii, microcirculația cutanată și transpirația au un ritm mai puțin alert. Este felul natural al pielii de a se apăra de temperaturile scăzute. În consecință, și ritmul de reînnoire celulară este mai lent, motiv pentru care ieșim din iarnă cu un ten uscat, aspru și mai puțin elastic. Nu apela la peelinguri prea abrazive sau peelinguri destinate îngrijirii corpului. Nu vor face decât să-ți slăbească și să-și facă tenul mult mai sensibil la efectele nocive ale ultravioletelor.

Hidratare la superlativ

Prima regulă pentru un ten strălucitor este hidratarea. În sezonul călduros tenul va secreta mai mult sebum și, prin urmare, crema consistentă de iarnă trebuie înlocuită cu un produs hidratant cu o textură ultralejeră.

Avenue Dee Salon vă recomandă 

La Avenue De Salon veți găsi tratamentul cu oxigen hiperbaric (cunoscut și ca tratamentul Madonnei) cu ser și mezoterapia virtuală (fără ace), singura procedură ce poate introduce în piele în piele 95% din substanțe (de hidratare, acid hialuronic, multivitamine, anticuperoză, antiacneic, etc). Pe lângă acestea, mai avem o  multitudine de proceduri antirid, dresaj limfatic facial, ultrasunete, radiofrecvență facială, etc.

Doriți să aveți un ten mai luminos, mai tânăr, mai hidratat? Doriți să scăpați de cearcăne, riduri, grăsime inestetică, bărbie dublă? Dacă doriți toate aceste lucruri veniți pe Calea Domnească, nr. 226, Târgoviște (în incinta clinicii Valleriana) sau sunați la numărul de telefon 0760 263 282.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!