TÂRGOVIŞTE: Au început modernizările și Micro 3. Și de aici dispar garajele

Publicitate

Încă o zona din municipiul Târgoviște s-a transformat substantial, după demolarea garajelor inestetice și modernizarea parcării.

Este vorba despre zona din spatele blocurilor C6 – C10, microraionul III, unde s-au finalizat lucrările de asfaltare a parcării (o suprafață de aproximativ 2500 mp rezultând peste 80 de locuri de parcare), modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, înlocuirea căminelor de canalizare și refacerea canalizării pluviale.

”Investiția este la început pentru că tot microraionul III, în acest an și poate și începutul anului viitor, va fi modernizat. Anul trecut a fost modernizat și locul de joacă din vecinătate, sunt două locuri de joacă realizate aici în ultimii 2 ani de administrația locală târgovișteană și în general întreg microraionul își schimbă înfățișarea într-o perioadă destul de scurtă. De menționat că microraionul III reprezintă zona din municipiul Târgoviște unde există cele mai multe garaje, practic toate parcările din acest cartier erau pline de garaje și în continuare mai avem câteva parcări la care lucrăm. De asemenea, se mai lucrează în microraionul IV la amenajarea parcărilor, urmând ca și acolo, undeva anul viitor, să intervenim astfel încât și microraionul IV să capete înfățișarea unui cartier modern, a unui cartier fără acele garaje insalubre, cu iluminatul public modern și, în general, un cartier care să ofere locuitorilor condiții foarte bune, inclusiv referitoare la aceste locuri de parcare”, a precizat primarul municipiului, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!