TÂRGOVIŞTE: Alege Bliss and Beauty, un salon de înfrumusețare pe gustul tău!

Publicitate

Bliss an Beauty ia frumusețea în serios zi de zi! Situat pe strada 1 Mai, din apropierea Pieței 1 Mai din Târgoviște, Bliss and Beauty este un salon de estetică și remodelare corporală pe gustul dumneavostară.

Acesta îmbină tratamente de ultimă generație cu terapii clasice, care de-alungul timpului și-au dovedit eficiența (împachetări sau presoterapie). Presoterapia este o metodă impusă nu numai în câmpul estetic, ci și în tratamentul unor afecțiuni.

Mai jos vă prezentăm top cinci beneficii ale tratamentului cu presoterapie:

  • Detoxifică organismul: în timp ce pacientul este supus procedurii de presoterapie, substanțele toxice și fluidele în exces din organism sunt determinate să fie eliminate prin transpirație, și ulterior, prin urină.
  • Reduce celulita: presoterapia este o metodă excelentă de reducere a celulitei, datorită faptului că stimulează dizolvarea celulelor grase din țesutul adipos subcutanat al pielii. Mai mult decât atât, această metodă subțiază pielea, facând-o mai fină și catifelată.
  • Acționează ca un masaj de drenaj limfatic: în timpul ședințelor de presoterapie, sistemul limfatic al organismului este stimulat.
  • Remodelează corpul în mod armonios: presoterapia este o procedură ideală pentru pacienții care doresc să slăbească în circumferință.
  • Relaxează corpul: pe lângă toate beneficiile menționate mai sus, presoterapia este, de asemenea, o metodă de relaxare excelentă a corpului, și totodată, a creierului. Datorită faptului că stimulează circulația sângelui, celulele sunt mai mai bine oxigenate, organismul se simte mai odihnit, iar creierul devine mai relaxat.

La salonul Bliss and Beauty puteți veni de luni până vineri, între orele 09.00 -18.00, iar sâmbătă, între orele 09.00 – 14.00.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!