TÂRGOVIŞTE: 1 milion de lei pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii și crearea de noi locuri de parcare în zona Nicolae Iorga

Publicitate

O nouă zonă din municipiul Târgoviște schimbată radical. Într-un timp relativ scurt, cu fonduri de la bugetul local, Primăria Târgoviște a reușit să rezolve o problemă importantă cu care se confruntau locuitorii de pe strada Nicolae Iorga, respectiv locurile de parcare. Această zonă este una extrem de aglomerată din acest punct de vedere, mai ales că se află în zona centrală a municipiului unde își au sediul mai multe magazine și instituții publice, însă, pe un teren pus la dispoziție de Consiliul Județean Dâmbovița, autoritățile locale au reușit să mai amenajeze în jur de 30 de locuri noi de parcare.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, împreună cu cei doi viceprimari, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, au susținut o conferință de presă la fața locului, marcând astfel finalizarea complexului de investiții care s-au realizat în zona Nicolae Iorga, acolo unde în ultimul an s-a reabilitat și modernizat locul de joacă, s-a lărgit strada, s-au asfaltat parcările și s-au creat noi locuri de parcare. Potrivit primarului Cristian Stan, valoarea totală a investițiilor realizate în această zonă depășește 1 milion de lei.

„Pe strada Nicolae Iorga din municipiul Târgoviște administrația locală, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, care ne-a pus la dispoziție suprafața de teren, a amenajat o parcare nouă. Sunt peste 30 de locuri noi de parcare într-o zonă foarte solicitată din acest punct de vedere, într-o zonă în care cetățenii, de foarte multe ori, au venit în audiență la Primărie și au cerut găsirea unei soluții. Cred că am reușit să găsim o soluție, chiar dacă aceasta nu acoperă în proporție de 100% nevoia de locuri de parcare din zonă, însă sunt peste 30 de locuri noi de parcare create, au fost marcate și celelate locuri de parcare, a fost lărgită și strada Nicolae Iorga… Cred că a fost o intervenție utilă a administrației publice locale, iar cu această investiție marcăm finalul complexului de lucrări care au fost realizate pe această stradă. A fost reabilitată strada, a fost făcut locul de joacă, a fost reabilitată și parcarea din spatele blocurilor X, o intervenție realizată numai în acest an de către administrația locală târgovișteană. Vreo 15.000 de metri pătrați sunt per total și o zonă care s-a schimbat absolut total în municipiul Târgoviște”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!