Tânăr tâlhărit în plină stradă la Târgovişte. A trecut prin momente groaznice

Foto arhivă
Publicitate

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a doi tineri, de 19 şi 21 ani, ambii din localitate,  bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.

În sarcina acestora s-a reţinut că, la data de 15 iulie, în timp ce se deplasau pe o stradă din Târgovişte, bănuiţii i-ar fi sustras 650 de lei unui tânăr de 21 de ani, prin ameninţare cu acte de violenţă.

Pentru a nu deveni victima unei tâlhării, poliţia dâmboviţeană vă recomandă:

Atunci când vă deplasaţi  prin zone aglomerate sau mai puţin tranzitate, nu vă expuneţi la vedere bijuteriile, telefonul mobil şi manifestaţi atenţie sporită asupra poşetelor, genţilor şi portmoneelor.

Când vorbiţi la telefonul mobil pe stradă, manifestaţi atenţie la persoanele din jurul dumneavoastră şi observaţi-le reacţia.

Dacă se încearcă smulgerea bunurilor personale, acţionaţi prompt şi alertaţi persoanele din imediata apropiere.

Opuneţi rezistenţă numai dacă integritatea dumneavoastră fizică nu este pusă în pericol. În caz contrar, renunţaţi la obiectele pretinse de agresor şi anunţaţi imediat Poliţia la 112.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!