Tânăr din Târgovişte, reţinut după ce a jefuit mai multe biserici. Individul este periculos. S-a prezentat la spital cu un briceag asupra sa

Foto arhivă
Publicitate

Un tânăr din Târgoviște a fost, ieri, reținut de către polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat. Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Bărbatul este bănuit că, în dimineața zilei de 21 aprilie a.c., ar fi sustras din interiorul unei biserici, din Răzvad, poșeta unei femei, în care se aflau documente personale și suma de 75 de lei.
De asemenea, în aceeași zi, tânărul ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei anexe a unei biserici din Valea Voievozilor și ar fi sustras suma de 500 de lei. Acesta este bănuit și că ar fi sustras 700 de lei din incinta a cinci biserici de pe raza localităților Găești, Ludești și Hulubești. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru probarea întregii activătăți infracționale.
Totodată, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, întrucât, în după-amiaza zilei de 23 aprilie a.c., s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe din Târgoviște pentru a solicita îngrijiri medicale, având asupra sa un briceag.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!