Super ofertă la Salonul Avenue Dee din Târgoviște! Trei ședințe la preț de două la tratamentul facial cu mezoterapie virtuală

Publicitate

Salonul Avenue Dee din Târgoviște îți recomandă tratamentul facial pentru cea mai avansată formă de mezoterapie virtuală.

Cu o astfel de metodă se pot obține rezultate spectaculoase în numele frumuseții dumneavoastră. Într-o singură ședință, substanțele ajung în proporție de 95% în straturile profunde ale pielii, reconstruind pielea și țesuturile.

Tratamentul facial cu mezoterapie virtuală propus de Salonul Avenue Dee este o metodă avansată, pentru că practic vorbim de o procedură în care nu există efecte adverse, durere sau riscuri. Cele mai frecvente aplicații ale tratamentului facial de mezoterapie virtuală sunt tratamente anticelulitice, anti-vergeturi, tratamente antirid sau tratamente pentru capilare sparte.

De asemenea, în luna februarie, la Avenue Dee poți beneficia de o oferta specială: trei ședințe la preț de două!

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul salonului aflat pe bulevardul IC Brătianu, vis-a-vis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!