Strălucitoare la Cluj! Luptătoarea Tania Ionescu a cucerit aurul la Internaționalele României pentru cadeți și juniori III

Publicitate

Ionuț Parghel
Prestație excelentă pentru dâmbovițeanca Tania Ionescu la Internaționalele de lupte ale României pentru pentru cadeți și juniori III (Wrestling Challenge International), desfășurate în orașul Cluj-Napoca. Sportiva de la CSȘ Târgoviște a obținut medalia de aur după ce-a fost de neoprit la concursul dedicat categoriei 54 de kilograme.

Tania a strălucit din plin la ediția din acest an a turneului internațional, câștigând în fața fiecărei adversare care i-a ieșit în cale. Astfel, eleva lui Cornel Cornea și Georgiana Filip-Filip a încheiat concursul cu patru victorii din tot atâtea meciuri. “Tania este o luptătoare de mare viitor. La Cluj a făcut de fiecare diferența. Se poate spune că a apărut o noua stea a luptelor târgoviștene. Am mare încredere în ea că va reprezenta România la Campionatul European din 2024”, ne-a declarat Cornel Cornea. Antrenorul secțiilor de lupte de la CSȘ și CS Târgoviște este încrezător în Tania că va termina pe podium și în finala Campionatului Național pentru juniori III, programată în toamnă. Tot în acest an, talentata luptătoare a reprezentat România la Campionatul European pentru juniori III și a devenit campioană a României la Naționalele Școlare. Pe de altă parte, la Internaționalele României pentru cadeți și juniori III, o altă sportivă de la CSȘ Târgoviște, Andreea Minescu, s-a clasat pe locul 4, în limitele categoriei 62 de kilograme.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!